1. Condiţii generale

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea Curticapean Alina Ionela PFA, (denumită în continuare „ASTER BABY”, „nouă” sau „noi”, pe site-ul asterbaby.ro), pe versiunea pentru mobil a site-ului,  prin aplicaţia pentru mobil sau din prin telefon (toate fiind denumite „ asterbaby.ro”).

Prin utilizarea asterbaby.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de peste 18 ani împliniți, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au adresa de livrare în România (excluzând companiile de redirecționare a coletelor) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe asterbaby.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe asterbaby.ro la momentul plasării comenzii.

ASTER BABY dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (i) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul hm.com sau care ar afecta siguranța site-ului sau (iii) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

2. Preţurile şi taxele de livrare
Preţurile afişate pe asterbaby.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 20,00 LEI. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.

3. Plasarea comenzii/încheierea contractului
Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul asterbaby.ro sau prin telefon. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi paginile referitoare la Serviciul pentru clienți.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi care va efectua rambursarea sumei.

4. Livrare
ASTER BABY depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

ASTER BABY va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 2 până la 4 zile lucrătoare din momentul expedierii sale. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

Înainte de plasarea comenzii, veţi fi informat/ă cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat.

Veţi găsi integral pe asterbaby.ro politica de transport şi livrare.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienți.

5.  Anularea comenzii
Puteţi anula comanda returnând produsele într-un termen de 30 de zile de la primirea acestora. Dacă aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o sumă care va include taxele de livrare standard ale
ASTER BABY şi care va exclude taxa de retur de 10,00 LEI al articolelor către ASTER BABY  în cazul în care a fost generată o astfel de taxă. În cazul în care alegeţi să păstraţi anumite articole şi să anulaţi doar parţial comanda, taxa de livrare nu va fi rambursată. Veţi găsi integral pe asterbaby.ro  politica de returnare.

Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți și apoi să ne returnați articolele (articolele) în conformitate cu prevederile secțiunii 6 (Returnări) de mai jos în cele 28 de zile specificate în secțiunea 5.1 de mai sus. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii (sau, în cazul în care articolele nu au fost achitate încă, vom reflecta returul articolelor în soldul contului dumneavoastră) în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea CURTICAPEAN ALINA IONELA PFA şi să returnaţi articolul conform secţiunii 6 (Returnări) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, ASTER BABY va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.

6. Returnări
ASTER BABY garantează o rambursare integrală conform secţiunii 5 (Anularea comenzii) cu condiţia ca toate produsele comandate sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, avand aceeasi etichetă atașată, ambalajul original, sigilat și împreună cu documentele de livrare care le-au însoșit.

Toate coletele conţin un formular de retur pretipărit pe care trebuie să-l utilizaţi dacă decideţi să returnaţi vreun articol. Veţi găsi mai multe informaţii detaliate cu privire la procesul nostru de returnare pe bonul de livrare şi în politica noastră de returnare şi rambursare.

Detașați formularul de retur și completați codul care explică cel mai bine motivul returului. Pentru a solicita ridicarea coletului vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0741.598.056.

7. Metode de plată
Numerar la livrare – singura metodă de plată acceptată de asterbaby.ro
Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.

Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii.

8. Răspunderea noastră
Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea ASTER BABY cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

ASTER BABY acceptă răspunderea pentru deces sau leziune corporală provocate de neglijenţa noastră sau de cea a angajaţilor sau reprezentanţilor noştri.  Nu intenţionăm să excludem răspunderea pentru declaraţiile false făcute de noi sau de angajaţii sau reprezentanţii noştri. În eventualitatea încălcării acestor Termeni, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt o consecinţă previzibilă în mod rezonabil a acestei încălcări.

ASTER BABY nu este răspunzătoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe asterbaby.ro va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la ASTER BABY și nu ați putut rezolva reclamația, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

9. Caracteristicile produselor
Cumparatorul poate selecta unul sau mai multe produse dintre diferitele categorii prezentate pe site-ul asterbaby.ro


ASTER BABY  poate modifica in orice moment sortimentele produselor comercializate pe site-ul sau, in special in functie de constrangerile legate de furnizorii sai, fara a aduce vreo atingere comenzilor deja inregistrate de cumparator.

 

Cumparatorul poate, inainte de plasarea comenzii, sa se informeze de pe site-ul asterbaby.ro despre caracteristicile esentiale ale produsului (produselor) pe care doreste sa-l (sa le) comande.
Produsele respecta legislatia in vigoare in Romania.


Informatiile inscrise pe ambalajele produselor vor fi disponibile cel putin in limba romana.


Pentru orice intrebare referitoare la produse si utilizarea lor, orice intrebare suplimentara sau solicitare de consiliere, cumparatorul poate contacta echipa
ASTER BABY la nr. de telefon 0741.598.056.

 

10. Garanţie

Toate produsele comercializate pe asterbaby.ro  beneficiaza de garantia legala de conformitate (astfel cum este definita de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora) care dau cumparatorului posibilitatea sa returneze produsele defecte sau neconforme ce i-au fost livrate.


În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, CURTICAPEAN ALINA IONELA PFA respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor utilizând formularul de retur pretipărit din colet.

11. Cesiune
ASTER BABY îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terţi angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.    

12. Rezilierea unor termeni
În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

13. Drepturi de proprietate
Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe asterbaby.ro, revin companiei CURTICAPEAN ALINA IONELA PFA. Orice utilizare a site-ului asterbaby.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea
ASTER BABY.

14. Informaţii despre companie

 

Nume Firma: PFA CURTICAPEAN ALINA IONELA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

Cod Unic De Identificare: 43915562

Nr. Registrul Comertului: F26/304/2021

Judet: MURES

Localitate: STR. LALELELOR 14 - SINCRAIU DE MURES

Nr. Telefon: 0741.598.056

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dumneavoastra. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Va rugam sa consultati politica noastra privind Modulele Cookie pentru mai multe informatii referitoare la utilizarea, stergerea sau blocarea acestora.